Vragen over Jeugdtheater

Hofplein online

Vraag en antwoord

Hieronder staat een lijst met de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Team Jeugdtheater helpt jou graag verder.

Jeugdtheater Hofplein

Klik hier om het aanbod te bekijken, kies een cursus en druk vervolgens op de roze button “Schrijf je in”.

Klik op leslocaties of vink de gewenste leslocatie aan op de aanbodpagina. Op de aanbodpagina kunt u ook de gewenste leeftijdscategorie aanklikken.

Spelers komen in een groep die op leeftijd is ingedeeld. We kijken naar de leeftijd die een speler heeft vanaf 1 januari 2019. Een voorbeeld: is een speler bij inschrijving 7 jaar, maar wordt het vóór 1 januari 2019 8 jaar, dan kan de speler zich inschrijven voor de groep 8 jarigen.

Op de meeste leslocaties zijn er combinatiegroepen zoals een groep voor 6 én 7 jarigen. We proberen het leeftijdsverschil echter niet groter te laten worden dan 2 jaar in één groep.

Dat is zeker mogelijk. Je krijgt bericht wanneer er plek is in de groep van jouw keuze. Ook voor plaatsing op de wachtlijst wordt € 25,- inschrijfgeld gehanteerd. Dit seizoen helaas niet geplaatst? Dan garanderen we een plek voor jou in het volgende seizoen of ontvang je jouw inschrijfgeld terug.

In dat geval wordt gekeken of groepen kunnen worden samengevoegd of krijgen de ingeschreven leerlingen bericht met de vraag of ze een andere lestijd/leslocatie willen kiezen.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. En ook alle overige informatie over het theaterseizoen wordt per mail gecommuniceerd.

Overstappen in een lopend seizoen kan tot aan de kerstvakantie. Hiervoor kan je contact opnemen met team Jeugdtheater: 010-2435055.

Ja dat kan. Voor de start van het seizoen ontvangt je de factuur voor het totale bedrag per mail. Hierin kun je aangeven te betalen in termijnen. Wil je afwijkende betaalafspraken maken, neem dan contact op met de financiële administratie: 010-2435055. Het gehele bedrag dient uiterlijk 1 februari 2019 te zijn betaald.

Bij annulering door een leerling uiterlijk twee weken vóór aanvang van de cursus hoeft de leerling geen lesgeld te betalen. Wanneer een leerling na dit termijn stopt, maar binnen de eerste 4 lesweken, dan is 25% het lesgeld verschuldigd. Wanneer een speler stopt na de 4e les, blijft het gehele lesgeld verschuldigd. Let op: het gaat hier om de jaarcursus van het Jeugdtheater aanbod (periode september t/m april). Voor de korte theatercursussen geldt dat je tot twee weken voor aanvang van de cursus kosteloos kan uitschrijven. Na deze periode is er geen restitutie bij uitschrijving meer mogelijk.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Jeugdtheater Hofplein.