Algemeen 010 - 243 50 55

Kassalijn 010 - 243 50 50

Welkom bij de Jeugdtheaterschool van Hofplein Rotterdam!

Thuis toneelspelen, zingen en dansen is natuurlijk leuk, maar nog leuker wordt het als je dat samen doet met andere kinderen die dat net zo leuk vinden als jij.  

Je kunt meteen aan de slag! Je hoeft geen audities te doen, je schrijft je in en je begint in september met de lessen. Aan het einde van het seizoen sta jij echt op het toneel en kunnen je ouders, broertjes en zusjes naar je komen kijken!  NIEUWS | Open dagen & proeflessen

Heb je het over Hofplein, dan heb je het over: THEATER! Onze theaterlessen en voorstellingen knallen met een explosie van eigenzinnigheid, humor, lef, brutaliteit en verbeelding je leven in.  Wil jij ook Hofpleiner worden? Kom dan naar één van de laatste proeflessen in Rotterdam en Vlaardingen. 

Klik hier voor meer informatie.


NIEUWS | Lesprijzen bekend!

De lesprijzen voor seizoen 2016-2017 zijn vastgesteld. 

Klik hier om de lesprijzen te bekijken.

                                             INSCHRIJVEN                    

                                       Schrijf je hier in voor seizoen 2016-2017!


WAAROM?

Omdat toneelspelen, dansen en zingen leuk is! Je gaat aan de slag met een groep leeftijdsgenoten, je komt iedere week bij elkaar, krijgt les van leuke en goede docenten én aan het eind van het jaar sta je op het podium!


VOOR WIE?

Voor iedereen van 6 t/m 11 jaar. Leerlingen vanaf groep 3 op de basisschool kunnen starten met de lessen. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je op dezelfde leslocaties onze lessen Jongerentheater volgen.

Klik hier om naar de website over Jongerentheater te gaan.


WAT DOE EN LEER IK?

In de theaterlessen komen verschillende elementen aan bod. 

Klik hier om meer te lezen over de lesinhoud. 


WAAR?

Jeugdtheaterschool Hofplein is op 17 verschillende plekken in Zuid-Holland en Noord- Brabant te vinden. Wil je weten waar? Bekijk onze leslocaties in het menu.


WAT KOST HET?

De lesprijzen zijn per groep en locatie verschillend.

Klik hier om de lesprijzen in te zien.