Algemeen 010 - 243 50 55

Kassalijn 010 - 243 50 50

Welkom bij de Jeugdtheaterschool van Hofplein Rotterdam!

Thuis toneel spelen, zingen en dansen is natuurlijk leuk, maar nog leuker wordt het als je dat samen doet met andere kinderen die dat net zo leuk vinden als jij.  

Je kunt meteen aan de slag! Je hoeft geen audities te doen, je schrijft je in en je begint in september met de lessen. Aan het einde van het seizoen sta jij echt op  het toneel en kunnen je ouders, broertjes en zusjes naar je komen kijken!  


Waarom?

Omdat toneelspelen, dansen en zingen leuk is! Je gaat aan de slag met een groep leeftijdsgenoten, je komt iedere week bij elkaar, krijgt les van leuke en goede docenten én aan het eind van het jaar sta je op het podium!


Voor wie is Jeugdtheater?

Voor iedereen van 6 t/m 11 jaar. Leerlingen vanaf groep 3 op de basisschool kunnen met de lessen starten.


Wat doe en leer ik op de Jeugdtheaterschool? 

Klik hier om meer te lezen over de lesinhoud. 


Waar?

De Jeugdtheaterschool is op 16 verschillende plekken in Zuid-Holland en Noord- Brabant te vinden.  Wil je weten waar? Bekijk hier onze leslocaties.


Wat kost het?

Klik hier om de lesprijzen van de Jeugdtheaterschool te bekijken.

Ben je al leerling of start je in september met de lessen?

Log je dan hieronder in op 'Hofplein Online' om op de hoogte te blijven van alle belangrijke informatie en nieuwtjes over jouw leslocatie!


Nieuws

Adreswijziging Hoogvlet en Ridderkerk

Opgelet! De leslocaties in Hoogvliet en Ridderkerk zijn verhuisd naar een nieuw adres! Op de contactpagina's van de betreffende locaties vind je de nieuwe gegevens.

Proeflessen bij Hofplein!

Benieuwd naar Hofplein? Volg dan gratis een theaterproefles! Vanaf half september tot de herfstvakantie worden proeflessen op iedere leslocatie aangeboden. Deze zijn speciaal voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de basisschool.

Nu ook theaterlessen in Vlaardingen!

Wil jij ook toneelspelen in je vrije tijd en woon jij in Vlaardingen of in de buurt van Vlaardingen? Dan hebben wij goed nieuws! In september starten Hofplein Vlaardingen & KADE40 met theaterlessen voor peuters, kleuters, kinderen en jongeren. Op woensdag 4 juni is de locatie officieel geopend met een open dag. Inschrijven voor de lessen is nog steeds mogelijk. Foto: Joke Schot