Algemeen 010 - 243 50 55

Kassalijn 010 - 243 50 50

Welkom op de website van Jeugdtheaterschool van Hofplein Rotterdam!

Thuis toneelspelen, zingen en dansen is natuurlijk leuk, maar nog leuker wordt het als je dat samen doet met andere kinderen die dat net zo leuk vinden als jij.  

Je kunt meteen aan de slag! Je hoeft geen audities te doen, je schrijft je in en je begint in september met de lessen. Aan het einde van het seizoen sta jij op het toneel en kunnen je ouders, broertjes en zusjes naar je komen kijken!  


-- NIEUWS --

Theaterproefles op locatie van jouw keuze!

Ook op theater? Volg vanaf september een proefles en ontdek of de theaterlessen van Hofplein iets voor jou zijn.

Bekijk hier wanneer een proefles wordt georganiseerd >> 


Nieuw onderkomen Hofplein Nesselande!

Vanaf september 2016 vinden de jeugdtheaterlessen ook weer plaats in Rotterdam Nesselande. Eerder was er sprake dat de lessen in Nesselande geen doorgang konden vinden omdat Hofplein geen gebruik meer kon maken van de ruimtes van Het Spectrum. Maar, Hofplein heeft een nieuw onderkomen gevonden, op steenworp afstand van de huidige locatie! Vanaf september 2016 is Jeugdtheaterschool Hofplein Nesselande iedere zaterdag gehuisvest in basisschool Passe-Partout aan het Marcel Duchampplein 802 in Rotterdam.

Aanmelden voor de lessen is nog steeds mogelijk! Vul het inschrijfformulier in en wij laten zo snel mogelijk weten of we je kunnen plaatsen in één van de

klassen.

Klik hier voor meer informatie over de locatie Nesselande >>

Klik hier voor het inschrijfformulier >>


-- WAAROM TONEELSPELEN BIJ HOFPLEIN?

Omdat toneelspelen, dansen en zingen leuk is! Je gaat aan de slag met een groep leeftijdsgenoten, je komt iedere week bij elkaar, krijgt les van leuke en goede docenten én aan het eind van het jaar sta je op het podium!


-- VOOR WIE?

De jeugdtheaterlessen zijn voor iedereen van 6 t/m 11 jaar. Leerlingen vanaf groep 3 op de basisschool kunnen starten met de lessen.

Ben je jonger dan 6 of ouder dan 11 jaar, dan kun je ook lessen bij Hofplein volgen. Gebruik onderstaande knoppen om naar de juiste cursusinformatie te gaan. -- WAT DOE EN LEER IK?

In de theaterlessen komen verschillende elementen aan bod. 

Klik hier om meer te lezen over de lesinhoud >>


-- WAAR?

Jeugdtheaterschool Hofplein is op 17 verschillende plekken in Zuid-Holland en Noord- Brabant te vinden. Wil je weten waar? Bekijk onze leslocaties in het menu.


-- WAT KOST HET?

De lesprijzen zijn per groep en locatie verschillend.

Klik hier om de lesprijzen te bekijken >> 


-- INSCHRIJVEN

Vóór de zomervakantie maken wij de roosters en delen wij de groepen in. Zodra je je inschrijft, bekijken wij of we nog een plekje in één van de groepen voor jou hebben. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, hoor je z.s.m. of we je kunnen plaatsen.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan >>