Algemeen 010 - 243 50 55

Kassalijn 010 - 243 50 50

Welkom bij de Jeugdtheaterschool van Hofplein Rotterdam!

Thuis toneel spelen, zingen en dansen is natuurlijk leuk, maar nog leuker wordt het als je dat samen doet met andere kinderen die dat net zo leuk vinden als jij.  

Je kunt meteen aan de slag! Je hoeft geen audities te doen, je schrijft je in en je begint in september met de lessen. Aan het einde van het seizoen sta jij echt op  het toneel en kunnen je ouders, broertjes en zusjes naar je komen kijken!  


Waarom?

Omdat toneelspelen, dansen en zingen leuk is! Je gaat aan de slag met een groep leeftijdsgenoten, je komt iedere week bij elkaar, krijgt les van leuke en goede docenten én aan het eind van het jaar sta je op het podium!


Voor wie is Jeugdtheater?

Voor iedereen van 6 t/m 11 jaar. Leerlingen vanaf groep 3 op de basisschool kunnen met de lessen starten.


Wat doe en leer ik op de Jeugdtheaterschool? 

Klik hier om meer te lezen over de lesinhoud. 


Waar?

De Jeugdtheaterschool is op 16 verschillende plekken in Zuid-Holland en Noord- Brabant te vinden.  Wil je weten waar? Bekijk hier onze leslocaties.


Wat kost het?

Klik hier om de lesprijzen van de Jeugdtheaterschool te bekijken.

Ben je al Hofpleiner?

Log je dan hieronder in op 'Hofplein Online' om op de hoogte te blijven van alle belangrijke informatie en nieuwtjes over jouw leslocatie!


Nieuws

Doe mee aan een gratis workshop Hasse Simonsdochter!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij meedoen aan een Hasse Simonsdochter workshop in het Jan Tinbergen College in Roosendaal? Klik dan snel op lees verder en geef je op!

Voor in je agenda: De open dag van Hofplein bij jou in de buurt!

Check hier de agenda met datums van de open dagen van Hofplein.

Eten in de theaterschool

Als je leerling bent van de jeugdtheaterschool in Rotterdam kun je komen eten in ons theatercafe. Klik op "lees verder" voor de weekmenu's en meer informatie.