Algemeen 010 - 243 50 55

Kassalijn 010 - 243 50 50

De MBO Theaterschool: een plek vol ambitie en creativiteit 

Wie De MBO Theaterschool binnenstapt ontdekt een plek vol passie voor theater, creativiteit  en ambitie. Of je nu creatief bent of juist technisch. Of je nu de ideeënbedenker of liever uitvoerend bent. 


De keuze voor een opleiding is ingewikkeld. Heb je al een idee in welke specifieke richting je een opleiding wilt gaan volgen? Maar ben je ook nieuwsgierig naar welke opleiding en omgeving het beste bij je past? Bezoek dan de open dag van De MBO Theaterschool in Rotterdam!

 

De MBO Theaterschool biedt keuze uit drie uitdagende vakopleidingen: theatervormgever (mediavormgever B (Art & Design), podium- en evenemententechnicus (podium & rigging) of artiest (drama & musical). Alle opleidingen zijn op MBO niveau 4. 


De MBO Theaterschool biedt praktijkgerichte studies om je aanleg en vakmanschap te ontwikkelen. Niet alleen door theorie, maar vooral door praktische projecten en stages. Het is dé manier om inhoudelijk kennis te maken met jouw toekomstige vakgebied. Het merendeel van de afgestudeerde studenten wordt aangenomen op een HBO vervolgopleiding. Weer anderen vinden een weg in de beroepspraktijk.

 

We respecteren ieders achtergrond, talent en discipline. In een professionele omgeving leer je met elkaar samenwerken door helder communiceren en organiseren, maar ook door te leren incasseren. Dit zijn belangrijke kwaliteiten en competenties. Hierdoor kreeg het merendeel van onze studenten de afgelopen jaren exclusieve stageplaatsen aangeboden in de beroepspraktijk.Top-opleiding kwaliteitszegel

In de Keuzegids Mbo-Studies 2015 heeft De MBO Theaterschool een totaalscore van ++ in de tabel 

"de beste Mbo-opleidingen". Dit betekent dat wij tot de beste 

opleidingen van Nederland behoren!

www.keuzegids.org


Nieuws

Open dag op 24 januari gemist?

Kom dan op 26 maart naar de open avond podium- en evenemententechniek en vormgeving!

Scrooge, kerst op z'n Rotterdams

RTV Rijnmond en Hofplein Rotterdam presenteren op kerstavond, 24 december, een muzikaal en theatraal televisie-evenement, onder aanvoering van presentator en programmamaker Dave van der Wal. 'Scrooge op z'n Rotterdams' wordt op 24 december uitgezonden en wordt doorlopend herhaald tot en met eerste Kerstdag om 17.00 uur. In Scrooge spelen ook studenten van De MBO Theaterschool mee. Kijk op Kerstavond naar RTV Rijnmond of check nu alvast the making of!

Dave op de Theaterschool

Dave van der Wal van TV Rijnmond heeft een maand meegelopen op de MBO Theaterschool. Kijken dus! De afleveringen zijn te zien op TV Rijnmond. Via hun website kun je de afleveringen terugkijken.