Algemeen 010 - 243 50 55

Kassalijn 010 - 243 50 50

De MBO Theaterschool: een plek vol ambitie en creativiteit 

Wie De MBO Theaterschool binnenstapt, ontdekt een plek vol passie voor theater, creativiteit  en ambitie. Of je nu creatief bent of juist technisch. Of je nu de ideeënbedenker of liever uitvoerend bent. 

De keuze voor een opleiding is ingewikkeld. Heb je al een idee in welke specifieke richting je een opleiding wilt gaan volgen? Maar ben je ook nieuwsgierig naar welke opleiding en omgeving het beste bij je past? Maak dan kennis met De MBO Theaterschool door het lezen van deze site en het bezoeken van één van onze open dagen.

 

Drie vakopleidingen

De MBO Theaterschool biedt keuze uit drie uitdagende vakopleidingen: 

theatervormgever (mediavormgever B (Art & Design)

podium- en evenemententechnicus (podium & rigging) 

artiest (drama & musical). 

Alle opleidingen zijn op MBO niveau 4.


Praktijkgerichte opleidingen

De MBO Theaterschool biedt praktijkgerichte studies om je aanleg en vakmanschap te ontwikkelen. Niet alleen door theorie, maar vooral door praktische projecten en stages. Het is dé manier om inhoudelijk kennis te maken met jouw toekomstige vakgebied. Het merendeel van de afgestudeerde studenten wordt aangenomen op een HBO vervolgopleiding. Weer anderen vinden een weg in de beroepspraktijk.

 

Schooljaar 2015-2016 vol!

Op het moment is het niet meer mogelijk in te schrijven voor het schooljaar 2015/2016 voor de opleiding Artiest, Mediavormgeving (Art & Design) en Podium - en Evenementtechniek (Podium&Rigging). Zodra inschrijven voor studiejaar 2016-2017 mogelijk is, staat de inschrijflink op de inschrijfpagina.


Top-opleiding kwaliteitszegel

In de Keuzegids Mbo-Studies 2015 heeft De MBO Theaterschool een totaalscore van ++ in de tabel 

"de beste Mbo-opleidingen". Dit betekent dat wij tot de beste 

opleidingen van Nederland behoren!

www.keuzegids.org
Nieuws

Data open dag en avond bekend!

De data voor de open dag en open avond voor De MBO Theaterschool zijn bekend! Op zaterdag 23 januari 2016 is de grote open dag voor De MBO Theaterschool. Binnenkort volgt meer informatie over deze dag.

MBO studenten spelen in voorstelling Maaspodium

Van 26 augustus tot en met 19 september speelt Maas de locatievoorstelling 'Toen wij van Rotterdam vertrokken'. In deze unieke voorstelling spelen vijf studenten van de MBO Theaterschool mee! De voorstelling heeft een bijzonder decar, namelijk Delfshaven. Je stapt op een boot, waar je al varend vijf mensen uit de Rotterdamse haven ontmoet.

Inschrijven voor schooljaar 2016-2017?

Vanaf september 2015 is het mogelijk in te schrijven voor schooljaar 2016-2017. Houd de website in de gaten voor het inschrijfformulier!

Faissel Asserti in de nieuwe BNN-serie Vechtershart

Faissel is op het moment druk aan het trainen en draaien voor de nieuwe serie Vechtershart (met o.a. Waldemar Torenstra). Klik op lees verder voor zijn belevingen!

Daria Bukvic in Juryselectie TF Nederlands Theater Festival

Daria Bukvic is met haar voorstelling 'Nobody Home' gekozen voor de Officiële Juryselectie van het TF Nederlands Theater Festival! Daarnaast is zij in de running voor de BNG Bank Theatermakersprijs. WOW Daria, van harte gefeliciteerd! Wij zijn erg trots om jou dit seizoen als maker van onze afstudeervoorstelling in huis te hebben.

Studenten maakten stopmotion filmpjes!