Algemeen 010 - 243 50 55

Kassalijn 010 - 243 50 50

De MBO Theaterschool: een plek vol ambitie en creativiteit 

Wie De MBO Theaterschool binnenstapt, ontdekt een plek vol passie voor theater, creativiteit  en ambitie. Of je nu creatief bent of juist technisch. Of je nu de ideeënbedenker of liever uitvoerend bent. 

De keuze voor een opleiding is ingewikkeld. Heb je al een idee in welke specifieke richting je een opleiding wilt gaan volgen? Maar ben je ook nieuwsgierig naar welke opleiding en omgeving het beste bij je past? Maak dan kennis met De MBO Theaterschool door het lezen van deze site en het bezoeken van één van onze open dagen.

 

Drie vakopleidingen

De MBO Theaterschool biedt keuze uit drie uitdagende vakopleidingen: 

theatervormgever (mediavormgever B (Art & Design)

podium- en evenemententechnicus (podium & rigging) 

artiest (drama & musical). 

Alle opleidingen zijn op MBO niveau 4.


Praktijkgerichte opleidingen

De MBO Theaterschool biedt praktijkgerichte studies om je aanleg en vakmanschap te ontwikkelen. Niet alleen door theorie, maar vooral door praktische projecten en stages. Het is dé manier om inhoudelijk kennis te maken met jouw toekomstige vakgebied. Het merendeel van de afgestudeerde studenten wordt aangenomen op een HBO vervolgopleiding. Weer anderen vinden een weg in de beroepspraktijk.

 

Samenwerken is belangrijk!

We respecteren ieders achtergrond, talent en discipline. In een professionele omgeving leer je met elkaar samenwerken door helder communiceren en organiseren, maar ook door te leren incasseren. Dit zijn belangrijke kwaliteiten en competenties. Hierdoor kreeg het merendeel van onze studenten de afgelopen jaren exclusieve stageplaatsen aangeboden in de beroepspraktijk.


Nog plaatsen beschikbaar Podium- en Evenementtechniek 2015/2016!

Voor de opleiding Podium- en Evenementtechniek (Podium & Rigging) zijn nog beperkte plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in voor de selectiedag op 29 mei en wie weet start jij op 24 augustus met een opleiding aan De MBO Theaterschool. 


Inschrijven kan hier >>>> 
Top-opleiding kwaliteitszegel

In de Keuzegids Mbo-Studies 2015 heeft De MBO Theaterschool een totaalscore van ++ in de tabel 

"de beste Mbo-opleidingen". Dit betekent dat wij tot de beste 

opleidingen van Nederland behoren!

www.keuzegids.org

Studenten maakten stopmotion filmpjes!

Nieuws

MBO-er in Juryselectie TF Nederlands Theater Festival

Daria Bukvic is met haar voorstelling 'Nobody Home' gekozen voor de Officiële Juryselectie van het TF Nederlands Theater Festival! Daarnaast is zij in de running voor de BNG Bank Theatermakersprijs. WOW Daria, van harte gefeliciteerd! Wij zijn erg trots om jou dit seizoen als maker van onze afstudeervoorstelling in huis te hebben.

Nog enkele plekken bij opleiding Podium- en Evenemententechniek

De MBO Theaterschool heeft nog een paar plekken vrij op de opleiding Podium- en Evenemententechniek op MBO niveau 4. Om die reden is de aanmelddeadline verschoven naar 29 mei 2015. Als jij wilt werken in de wereld van Podiumtechniek is de opleiding tot Theatertechnicus misschien wat voor jou. Klik op lees verder om meer te lezen over de opleiding.