Leerling worden?

Algemeen kantoor 010 - 244 33 13

Ziekmeldingen 010 - 244 33 00

Kassalijn 010 - 243 50 50

De Theaterhavo/vwo  

Dé middelbare opleiding voor inspirerend onderwijs!  

Beschik jij over een gezonde hoeveelheid creativiteit, ondernemendheid, durf, respect en doorzettingsvermogen? Kies dan voor De Theaterhavo/vwo, waar docenten en leerlingen nog persoonlijk en betrokken met elkaar omgaan en niemand een nummer is!

Goede balans in theorie- en praktijklessen

Op De Theaterhavo/vwo volg je het reguliere HAVO of VWO lesprogramma gecombineerd met 6 tot 8 uur per week vakgerichte lessen in de richting waar jouw hart naar uitgaat. Op basis van jouw inzet, zelfstandigheid en eigen initiatief worden je creatieve vermogens en/of talent gestimuleerd en ontwikkeld. Ook in de reguliere lessen besteden de docenten aandacht aan de vele facetten van kunst en cultuur. Je werkt hard voor het behalen van je HAVO of VWO diploma en je kunt je helemaal inzetten voor jouw creatieve talenten. 


Inspirerend onderwijs door gemotiveerd docententeam  

Met de inzet van een sterk gemotiveerd docententeam creëert De Theaterhavo/vwo een inspirerende leer- en onderwijsomgeving. De arbeidsmarkt verandert voortdurend maar wat blijft is de behoefte aan nieuwsgierige, creatieve en ondernemende mensen.


Een erkend en volwaardig HAVO of VWO diploma 

De ervaring die je opdoet, biedt een uitstekende basis voor een evenwichtige plek in de maatschappij, maar helpt je ook om de juiste keuzes te maken voor het verdere verloop van je studie.


 Kies jouw richting!


Nieuws

Open dag zaterdag 10 januari

De open dag is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met De Theaterhavo/vwo. Kom tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar ons schoolgebouw aan de Pieter de Hoochstraat 29 in Rotterdam.

Sluiting kantoor in kerstvakantie

Het kantoor van De Theaterhavo/vwo is afwezig van zaterdag 20 december t/m zondag 4 januari. Maandag 5 januari zijn we weer aanwezig. Het team van De Theaterhavo/vwo wenst je fijne Kerstdagen en een ondernemend en creatief 2015 toe!

Schrijf je in voor schooljaar 2015-2016!

Zit jij volgend schooljaar in de brugklas of wil je in het tweede, derde of vierde jaar van de Theaterhavo/vwo instromen? Je kunt je nu inschrijven! Klik op lees verder voor meer informatie en het inschrijfformulier.

THV'ers in finale Stadsdictee Rotterdam

Op 20 november hebben Vera Rook en Yente Cooiman (havo) en Judith van den Berg en Sophie van Megchelen (vwo) meegeschreven in de finale van het Rotterdamse stadsdictee. Foto: Jan van der Ploeg.

Nieuw op De Theaterhavo/vwo vanaf schooljaar 2015-2016: de N-profielen!

In de bovenbouw van De Theaterhavo/vwo is het vanaf volgend schooljaar ook mogelijk om te kiezen voor de profielen Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid. De profielen Cultuur & Maatschappij en Economie & Maatschappij worden al aangeboden.