Leerling worden?

Algemeen kantoor 010 - 244 33 13

Ziekmeldingen 010 - 244 33 00

Kassalijn 010 - 243 50 50

De Theaterhavo/vwo  

Dé middelbare opleiding voor inspirerend onderwijs!  

Beschik jij over een gezonde hoeveelheid creativiteit, ondernemendheid, durf, respect en doorzettingsvermogen? Kies dan voor De Theaterhavo/vwo, waar docenten en leerlingen nog persoonlijk en betrokken met elkaar omgaan en niemand een nummer is!

Goede balans in theorie- en praktijklessen

Op De Theaterhavo/vwo volg je het reguliere HAVO of VWO lesprogramma gecombineerd met 6 tot 8 uur per week vakgerichte lessen in de richting waar jouw hart naar uitgaat. Op basis van jouw inzet, zelfstandigheid en eigen initiatief worden je creatieve vermogens en/of talent gestimuleerd en ontwikkeld. Ook in de reguliere lessen besteden de docenten aandacht aan de vele facetten van kunst en cultuur. Je werkt hard voor het behalen van je HAVO of VWO diploma en je kunt je helemaal inzetten voor jouw creatieve talenten. 

Inspirerend onderwijs door gemotiveerd docententeam  

Met de inzet van een sterk gemotiveerd docententeam creëert De Theaterhavo/vwo een inspirerende leer- en onderwijsomgeving. De arbeidsmarkt verandert voortdurend maar wat blijft is de behoefte aan nieuwsgierige, creatieve en ondernemende mensen.Een erkend en volwaardig HAVO of VWO diploma 

De ervaring die je opdoet, biedt een uitstekende basis voor een evenwichtige plek in de maatschappij, maar helpt je ook om de juiste keuzes te maken voor het verdere verloop van je studie.

Drie richtingen

Nieuws

De Belgen Komen!

Zondag 19 oktober was het Dag van de Rotterdamse Geschiedenis. Dit jaar staat deze dag in het teken van een onbekende maar belangrijke gebeurtenis uit de geschiedenis van Rotterdam: de vele Belgische vluchtelingen die als gevolg van het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog met de trein naar Rotterdam kwamen gevlucht. Leerlingen van De Theaterhavo/vwo brachten deze dag theatraal tot leven.

Wethouder Visser op de Theaterhavo/vwo

Op vrijdag 3 oktober bezocht Wethouder Adriaan Visser (Financiën, Binnenstad, Cultuur en Sport) in het kader van de Week van het Onderwijs De Theaterhavo/vwo. De Wethouder kreeg een rondleiding door de school en sprak met docenten en leerlingen over vrije schoolkeuze en brede vorming. De leerlingen vertelden waarom ze gekozen hebben voor deze school en ook vroeg de Wethouder naar hun mening over Rotterdam. Dit leverde een mooi gesprek met goudeerlijke meningen op!

Docenten van De Theaterhavo/vwo zijn genomineerd door leerlingen voor verkiezing Leraar van het jaar Rotterdam!

Leuk nieuws over onze docenten Jim Ponsioen, Marielle Koornstra, Menno de Vries en Johan van der Stel! Zij zijn door leerlingen genomineerd voor de eervolle titel 'Leraar van het jaar Rotterdam'. Iedereen stemmen dus via http://www.leraarvanhetjaarrotterdam.nl/ op 6 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Zet in je agenda!!!

Kom op 15 november naar de open lesdag! Mis het niet want vol = vol

Jordy Dik in Codarts Magazine!

Jordy Dik staat met een mooi portret in de jongste uitgave van Codarts Magazine. Jordy is oud leerling van De Theaterhavo/vwo en is nu Codarts student! Klik op 'lees verder' om het portret te lezen.