Leerling worden?

Algemeen kantoor 010 - 244 33 13

Ziekmeldingen 010 - 244 33 00

Kassalijn 010 - 243 50 50

De Theaterhavo/vwo  

Dé middelbare opleiding voor inspirerend onderwijs!  

Beschik jij over een gezonde hoeveelheid creativiteit, ondernemendheid, durf, respect en doorzettingsvermogen? Kies dan voor De Theaterhavo/vwo, waar docenten en leerlingen nog persoonlijk en betrokken met elkaar omgaan en niemand een nummer is!

Goede balans in theorie- en praktijklessen

Op De Theaterhavo/vwo volg je het reguliere HAVO of VWO lesprogramma gecombineerd met 6 tot 8 uur per week vakgerichte lessen in de richting waar jouw hart naar uitgaat. Op basis van jouw inzet, zelfstandigheid en eigen initiatief worden je creatieve vermogens en/of talent gestimuleerd en ontwikkeld. Ook in de reguliere lessen besteden de docenten aandacht aan de vele facetten van kunst en cultuur. Je werkt hard voor het behalen van je HAVO of VWO diploma en je kunt je helemaal inzetten voor jouw creatieve talenten. 

Inspirerend onderwijs door gemotiveerd docententeam  

Met de inzet van een sterk gemotiveerd docententeam creëert De Theaterhavo/vwo een inspirerende leer- en onderwijsomgeving. De arbeidsmarkt verandert voortdurend maar wat blijft is de behoefte aan nieuwsgierige, creatieve en ondernemende mensen.Een erkend en volwaardig HAVO of VWO diploma 

De ervaring die je opdoet, biedt een uitstekende basis voor een evenwichtige plek in de maatschappij, maar helpt je ook om de juiste keuzes te maken voor het verdere verloop van je studie.

Drie richtingen

Nieuws

THV'ers doen mee met 24 uur cultuur op Centraal Station

Alle gelederen zijn vertegenwoordigd bij het 24/Uurs Theaterprojecrt van Theaternetwerk Rotterdam in het nieuwe Centraal Station. Docente Wanda Meeuws is een van de regissweurs van het project. Leerling Roos van Waveren zit in het vormgeversteam en Nicolette Terhaag, onze coordinartor kunstvakken, speelt mee. Komt dat zien! Misschien spot je wel meer THV'ers!

Jordy Dik in Codarts Magazine!

Jordy Dik staat met een mooi portret in de jongste uitgave van Codarts Magazine. Jordy is oud leerling van De Theaterhavo/vwo en is nu Codarts student! Klik op 'lees verder' om het portret te lezen.

Twee THV'ers in Moeder in wil bij de revue!

Isha en Florien Ferdinandus spelen de zusjes Trijntje en Coosje Somers in de voorstelling Moeder ik wil bij de revue! In de zomervakantie hebben de meiden hard gerepeteerd in Amsterdam en ze zijn nu aan het repeteren en monteren in het Beatrix Theater in Utrecht. Dinsdag 9 september beginnen de try-outs en zondag 21 september is de première! Toi Toi Toi Isha en Florien!

Isha op VIPS tv

Isha Ferdinandus uit de derde klas werd vanochtend op De Theaterhavo/vwo gevolgd door VIPS TV Ze vertelt o.a. de Theaterhavo/vwo en over het meespelen in "Moeder ik wil bij de revue" Ze geeft de interviewer ook nog een korte zangles. In september/oktober is de uitzending.