Leerling worden?

Algemeen kantoor 010 - 244 33 13 (vanaf 8:30 uur)

Ziekmeldingen 010 - 244 33 00 (vanaf 8:00 uur)

Kassalijn 010 - 243 50 50

De Theaterhavo/vwo  

Dé middelbare opleiding voor inspirerend onderwijs!  

Beschik jij over een gezonde hoeveelheid creativiteit, ondernemendheid, durf, respect en doorzettingsvermogen? Kies dan voor De Theaterhavo/vwo, waar docenten en leerlingen nog persoonlijk en betrokken met elkaar omgaan en niemand een nummer is!

Goede balans in theorie- en praktijklessen

Op De Theaterhavo/vwo volg je het reguliere HAVO of VWO lesprogramma gecombineerd met 6 tot 8 uur per week vakgerichte lessen in de richting waar jouw hart naar uitgaat. Op basis van jouw inzet, zelfstandigheid en eigen initiatief worden je creatieve vermogens en/of talent gestimuleerd en ontwikkeld. Ook in de reguliere lessen besteden de docenten aandacht aan de vele facetten van kunst en cultuur. Je werkt hard voor het behalen van je HAVO of VWO diploma en je kunt je helemaal inzetten voor jouw creatieve talenten. 


Inspirerend onderwijs door gemotiveerd docententeam  

Met de inzet van een sterk gemotiveerd docententeam creëert De Theaterhavo/vwo een inspirerende leer- en onderwijsomgeving. De arbeidsmarkt verandert voortdurend maar wat blijft is de behoefte aan nieuwsgierige, creatieve en ondernemende mensen.


Een erkend en volwaardig HAVO of VWO diploma 

De ervaring die je opdoet, biedt een uitstekende basis voor een evenwichtige plek in de maatschappij, maar helpt je ook om de juiste keuzes te maken voor het verdere verloop van je studie.


 Kies jouw richting!


Nieuws

Sophie, Sharon en Naomi winnen PLOT 26!

Wat zijn wij trots op Sophie, Sharon en Naomi uit havo 2b! Woensdag 11 maart deden zij mee met De Nacht van het Nederlands en waren ze in staat in één avond een moord op te lossen. Hiermee wonnen zij een nieuwe, digitale lesmethode voor het vak Nederlands en een jaar lang gratis gebruik van laptops, aangeboden door Stichting Innovatief Onderwijs Nederland en Cloudwise!

Uitwisseling met Mengzi Highschool in China

Begin april staat de uitwisseling met Mengzi Highschool uit China op de agenda. Spannend maar vooral super leuk! Wij gaan in april naar China en in oktober ontvangen wij leerlingen van Mengzi Highschool. Suzanne de Vries en Isa van Schaick uit VWO4 doen mee aan de uitwisseling en houden hierover een blog bij.Volg Suzanne en Isa en hun China-avonturen via deze link: https://naarchina.wordpress.com (of klik op Lees verder)

Inschrijven voor zij-instromers

De deadline voor het inschrijven voor de brugklas is verstreken. Wil je instromen in het 2e, 3e, of 4e jaar van De Theaterhavo/vwo? Dan kun je je nog inschrijven tot 4 juni.

Winnaars VERS PoëzieRevue

Fabe en Anne Mees zijn de winnaars van de VERS PoëzieRevue De VERS PoëzieRevue is een literaire theatershow waarin de jongeren met hun eigen gedichten de hoofdrol spelen. Tussen de voordrachten door zijn er optredens van VSB Poëzieprijs genomineerde Alfred Schaffer, slagwerker Niels Meliefste en urban dance group Turn it Loose. De voordrachten van de jongeren worden ondersteund door live muziek van pianist Polo de Haas en drummer Marnix Stassen. De presentatie is in handen van rapper en beatboxer André Accord. Deze jonge ‘dichters’ gaan door naar de grote VERS finale voor jongeren op woensdag 27 mei in de Stadsschouwburg Amsterdam!