Leerling worden?

Algemeen kantoor 010 - 244 33 13

Ziekmeldingen 010 - 244 33 00

Kassalijn 010 - 243 50 50

De Theaterhavo/vwo  

Dé middelbare opleiding voor inspirerend onderwijs!  

Beschik jij over een gezonde hoeveelheid creativiteit, ondernemendheid, durf, respect en doorzettingsvermogen? Kies dan voor De Theaterhavo/vwo, waar docenten en leerlingen nog persoonlijk en betrokken met elkaar omgaan en niemand een nummer is!

Goede balans in theorie- en praktijklessen

Op De Theaterhavo/vwo volg je het reguliere HAVO of VWO lesprogramma gecombineerd met 6 tot 8 uur per week vakgerichte lessen in de richting waar jouw hart naar uitgaat. Op basis van jouw inzet, zelfstandigheid en eigen initiatief worden je creatieve vermogens en/of talent gestimuleerd en ontwikkeld. Ook in de reguliere lessen besteden de docenten aandacht aan de vele facetten van kunst en cultuur. Je werkt hard voor het behalen van je HAVO of VWO diploma en je kunt je helemaal inzetten voor jouw creatieve talenten. 

Inspirerend onderwijs door gemotiveerd docententeam  

Met de inzet van een sterk gemotiveerd docententeam creëert De Theaterhavo/vwo een inspirerende leer- en onderwijsomgeving. De arbeidsmarkt verandert voortdurend maar wat blijft is de behoefte aan nieuwsgierige, creatieve en ondernemende mensen.Een erkend en volwaardig HAVO of VWO diploma 

De ervaring die je opdoet, biedt een uitstekende basis voor een evenwichtige plek in de maatschappij, maar helpt je ook om de juiste keuzes te maken voor het verdere verloop van je studie.

Drie richtingen

Nieuws

Schrijf je in voor schooljaar 2015-2016!

Zit jij volgend schooljaar in de brugklas of wil je in het tweede, derde of vierde jaar van de Theaterhavo/vwo instromen? Je kunt je nu inschrijven! Klik op lees verder voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Tentoonstelling Autonoom en Het Kijkje

Nieuwsgierig naar de vormgeving- en filmrichting van De Theaterhavo/vwo omdat uw kind/jij bijvoorbeeld volgend schooljaar naar de brugklas gaat? Kom dan naar de Tentoonstelling Autonoom en Het Kijkje! Een mooie kans om meer te weten te komen over deze twee richtingen van De Theaterhavo/vwo.

Terug naar de basisschool

Alle brugklassers van De Theaterhavo/vwo gaan terug naar hun oude basisschool om te vertellen over hun nieuwe middelbare school. Tijdens deze leu ke dag maken we met elke klas een selfie! Wil jij ook met je selfie op de site? Klik dan even op "lees verder"

Theaterhavo/vwo leerlingen duiken in nieuwste boek van Sjoerd Kuyper

Met een groot caraibisch 'duikfeest' vierden leerlingen van de Rotterdamse Theaterhavo/vwo samen met Sjoerd Kuyper en illustrator Sanne te Loo op vrijdagmiddag 31 oktober de lancering van het nieuwste boek De Duik, uitgegeven door uitgeverij Lemniscaat. Zo'n 150 brugklassers van De Theaterhavo/vwo interviewden uitgever Jean Christophe Boele van Hensbroek, Sanne te Loo en Sjoerd Kuyper met vragen over hoe de illustraties tot stand komen, waarom er gekozen is voor bepaalde wendingen in het verhaal en waarom de uitgever voor het boek heeft gekozen. De boekpresentatie werd vervolgens vervolgd met een spetterend carabisch duikfeest onder leiding van salsadanseres Michline Plukker.